سومين استعفاي كاشاني پذيرفته شد

اگر چه اين روزها استعفاي حبيب كاشاني از مديريت عاملي باشگاه پرسپوليس به موضوعي رسانه اي تبديل شده است اما اين بار قضيه كاملا جدي است. او ديروز سومين استعفاي خود را به رئيس سازمان تربيت بدني ارائه داد و براساس شنيده هاي موثق پذيرفته شده است.

به گزارش خراسان شنبه شب بالاخره پس از كش و قوس فراوان علي سعيدلو معاون رئيس جمهور يك وقت آزاد پيدا كرد تا به عنوان رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس جلسه هيئت مديره اين باشگاه را براي تعيين سرمربي تشكيل دهد.
در اين جلسه كه حميد استيلي به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي سرمربي گري حضور داشت به ارائه برنامه پرداخت اما آن چيزي كه از اين جلسه جدي تر بود درگيري لفظي علي سعيد لو و حبيب كاشاني بود.
كاشاني معتقد بود با توجه به قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر بايد كمك مالي سازمان تربيت بدني همسان با استقلال صورت مي گرفت.

سعيدلو اما بدون توجه به اظهارات كاشاني هيچ گونه حمايتي از صحبت هاي مدير عامل باشگاه پرسپوليس نكرد.
به هر شكل جلسه خاتمه يافت تا كاشاني روز بعد از جلسه به ديدار علي آبادي برود.
كاشاني در ديدار با رئيس سازمان تربيت بدني بازهم گلايه هاي خود را نسبت به وضعيت پرسپوليس ارائه داد و استعفاي خود را نيز تقديم رئيس سازمان تربيت بدني كرد.

جالب اين كه حميد استيلي قبل از اين اتفاق خيلي به سرمربي گري پرسپوليس نزديك شده بود و حتي در مصاحبه اي با ايسنا گفته بود منتظر تاييد هيئت مديره است تا تمرينات را از همين امروز شروع كند اما با اين وصف اگر خبر پذيرفتن استعفاي كاشاني از سوي علي آبادي درست باشد، استيلي نيز بايد با پرسپوليس خداحافظي كند.
آخرين خبر اين كه جانشين كاشاني به احتمال فراوان فرخزادي است كه از اعضاي هيئت مديره است.

به دنبال اين استعفا حبيب كاشاني در گفت وگو با ايسنا به تشريح دلايل استعفايش از پرسپوليس پرداخت.
حبيب كاشاني به ايسنا گفت: به دليل فراهم نبودن شرايط براي ادامه كار استعفا كردم.

وي با بيان اينكه بدون امكانات نمي توان كار كرد، گفت:
ما با حداقل امكانات در سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرديم. اما، پرسپوليس امسال شرايط ويژه اي دارد و براي حضور در سه جام برنامه ريزي قوي مي خواهد.

همان گونه كه همگان مي دانند به دليل حجم كاري بالاي آقاي "سعيدلو" تا يكشنبه شب نتوانستيم جلسه هيئت مديره را تشكيل بدهيم.

كاشاني با بيان اين كه سازمان تربيت بدني كمك شاياني به باشگاه پرسپوليس نكرد، گفت:
همان گونه كه "قطبي" تاكيد مي كرد و خواستار امكانات براي فعاليت بود ما از حداقل امكانات برخورداريم.
اكنون بايد قرارداد بازيكنان قبلي را تمديد و بازيكنان جديدي را جذب كنيم كه اين بودجه زيادي را مي طلبد.

در زمان من كه اين امكانات و شرايط فراهم نشد اميدوارم رفتن من باعث شود كه سازمان و هيئت مديره از مدير بعدي حمايت بيشتري كند.مديرعامل مستعفي پرسپوليس با بيان اين كه با كسي اختلاف نداشته و ندارم، گفت:
من سربازم، براي حضور در پرسپوليس از سوي رئيس جمهور به من تكليف شد و من با كمال ميل پذيرفتم و سختي هاي آن را به جان خريدم.

من آدم سـياسي نيستم، معلم بوده ام و مي مانم.
اما، گويا دوستان سازمان تربيت بدني و هيئت مديره موافق نظر رئيس جمهور نبودند و خيلي از مشكلات ناشي از اين مسئله است.
كاشاني با بيان اين كه هيئت مديره درخواست غيراصولي داشت، در مورد جلسه شب گذشته هيئت مديره پرسپوليس گفت:
استيلي كانديداي اصلي سرمربي گري در جلسه حاضرشد و برنامه هاي خود را ارائه كرد.
اما، اعضاي هيئت مديره اعلام كردند كه دستياران سرمربي را بايد آن ها انتخاب كنند. اين در حالي است كه اين روال در هيچ كجاي دنيا مرسوم و معمول نيست. سرمربي خود كمك هايش را انتخاب مي كند.

منبع : خراسان